Måndag- nostalgi

I morse blev det ett ridhuspass med ”det sedvanliga”- det ovanliga var att jag fick sällskap av en stallkamrat efter en stund.

”Är det dags att komma nu när jag precis har gjort 10 ettor (helt sant, 2 gånger till och med) ” skojade jag och påmindes om en skämtbild jag sett på Fb med texten ”I don’t always have the perfect ride but when I do no one is there to see it”  🙂 !

Nåväl…när jag hade ridit klart sa min stallkamrat att hon förstod varför jag tycker så mycket om att rida min häst- hon har aldrig sett honom bli riden förut men tyckte att han verkar så fin.

Jag kunde inte annat än instämma men det är alltid roligt när någon berömmer ens häst vilket jag för övrigt har skrivit ett inlägg om som publiceras denna veckan.

Efter lunch gjorde Henrik och jag något som tydligen även halva Skåne hade bestämt sig var en god idé; vi åkte till Skryllegården för en promenad med Molly.

Det var för övrigt där vi var på vår första date: 2 nervösa personer på skogstur med min dåvarande hund Soya. Men det gick ju bra till slut 🙂 !

Idag kunde vi inte som då stanna och äta middag som vi planerat, kön var för lång helt enkelt så det fick bli hämtmat i byn i stället.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>