Måndag- hastigt och härligt

Ja så kom då nästan sommarvärme idag- hastigt och härligt!

Plötsligt blev det varmt med termobrallor, både Vicke och Molly slapp sina täcken och jag börjar planera för att tömma bilen på extra vantar, mössa, halsduk och gud vet vad mer som hör vintern till!

Som ni såg i förgående inlägg njöt Vicke för fullt av sin nakenhet och det var härligt att kunna ge honom den efter månader instängd i täcken.

Mindre härligt var dagens ridhuspass; det är extremt sällan jag inte har en bra känsla medan jag rider men idag blev det för mycket tjafs vilket jag får ta på mig till 100 %- det är ju jag som ”styr”.

Men men…såååå dåligt gick det ändå inte…det är väl mest det att man ibland kan bli frustrerad över att en del saker måste ältas om och om igen men så är väl dressyr för de flesta även om VAD man ältar varierar?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>