Som man frågar får man INTE svar

Planerar nya resor där man kan göra detta i december och inte vada i lera eller snö….

En sak som jag tycker är ganska intressant är hur tex kommentarer på en blogg kan ”dra iväg” så att man plötsligt diskuterar något helt annat än ursprungsinlägget/frågan.

Samma sak gäller frågor man ställer på olika forum och där  måste man vara beredd på att så fort man har frågat så kan man få alla möjliga svar; inte alltid kring det man undrar över men  många gånger nyttig/ bra information ändå och ibland också sådant man inte alls vill veta.

Ett roligt exempel är att jag själv nyligen efterfrågade om någon kunde ge tips på ”sevärdheter i Dubai” på Facebook.

Henrik och jag funderar alltså på att åka dit i december eftersom vi vill åka till ett solsäkert land dit det inte tar massor av timmar att flyga och min fråga gällde om det fanns några sevärdheter i Dubai.

Jag fick massvis av svar där inte ens hälften VAR svar på min fråga 🙂 !

Majoriteten av svaren handlade i stället om tips på helt andra resmål (merparten med låååång flygresa trots att jag förklarat att det inte är detta vi är ute efter) eller så fick jag bara veta varför vissa personer aldrig skulle välja Dubai som resmål (behandlar gästarbetare illa, homosexualitet är förbjudet, djurplågeri förekommer osv).

Jag säger inte att något svar var ”fel” trots att alla inte besvarade själva frågan för av det som skevs så kan man absolut få ny input men är man inte beredd på hur svaren kan se ut så kan man säkert bli lite förvånad 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>