Torsdag- sällskap

För ovanlighetens skull hade jag idag sällskap när jag red ut på morgonen- det har aldrig hänt i detta stallet men nu har vi fått en ny inackordering som både är morgonpigg och vill ha sällskap 🙂 !

Eftersom det var så länge sedan jag red ut med någon hade jag hunnit glömma en egenhet Vicke har med sällskap- han vill gärna gå i baken på den andra hästen och helst inte ta täten.

När han är ensam går han fram överallt utan tvekan men med andra hästar kan man nästan få intrycket att han är lite försiktig för då är det ”i svansen”-position som gäller. Konstigt….

Turen var i alla fall skön och vädret fullständigt underbart- stallkamraten red i t-shirt och frusna jag vågade lämna termobyxorna i stallet.

När Vicke var utsläppt ägnade jag en stund åt att dels dammsuga min bil och dels smörja upp en del lädersaker som inte används och som vintern hade gått hårt åt med mögelangrepp som följd.

När jag ändå var igång körde jag och tvättade bilen och tömde den på diverse ”vinterattiraljer” som jag alltid har liggande i reserv (vantar, halsduk osv) och nu ska jag tvätta allt och lägga ner det i källaren.

Förhoppningsvis behövs inte varken termobyxor eller curlingkängor på ett tag….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>