Vettiga giveaways

Hade ingen bättre bild på min ”ryktkorg”- man ser den bättre här

Härom dagen kom Henrik hem från någon mässa han hade varit på och hade med sig en hel del giveaways; godis, som ju alltid går hem men även annat smått.

Jag blev då påmind om MIN senaste giveaway; en ihopfällbar picknick-korg som jag plötsligt hittade ett jättebra användningsområde för; som ryktkorg/ väska.

Jag hade tidigare en sådan där fyrkantig plastlåda men den började bli lite väl skraltig och ärligt talat är den här korgen behändigare och lättare att hålla ren.

När jag ändå var inne på Alltrycks hemsida för att hitta bilden på min korg passade jag på att kolla vad man mer kan ha som giveaways och det är ju hur mycket som helst, beroende på vilka summor man är villig att lägga så klart.

Men någon snygg hoodtröja eller piké hade gärna fått följa med hem nästa gång jag tex ger blod (de har numera inga kontanter eller presentkort utan man får just olika saker)- det behöver inte vara samma gamla trista muggar 🙂 .

Vad säger ni läsare? Är ni av princip motståndare till att gå omkring med reklam på kläderna (beror kanske vad ni skulle marknadsföra ha ha ha) eller skulle ni kunna tänka er någon produkt från tex ett foderföretag, en ridsportaffär eller dylikt?

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna

  På konferenser får man ofta himla snitsiga tygpåsar, dem använder jag ofta. Hade även en hoodie från LTH som jag fick någon gång när jag stod i en monter, den använde jag mycket. Gillar när giveaways har någorlunda kvalitet så man faktiskt kan använda dem. Att få en massa skräp är mest irriterande.

  Svara
 2. Frida

  Gratis är gott säger jag! Skulle inte tveka på att använda ngt som jag hade fått om jag gillade det även om det var reklam på.
  Minns dock när jag var liten och hade en kompis vars pappa hade ngn form av affär och fått en massa gratis t-shirtar, jag fick en hel hög att ta hem till familjen. Men där får jag nog dra en gräns för vad jag skulle ha på mig offentligt- på ryggen, i stor blå text, stod det: ”FREDS! Kalsongen som håller!”
  Funkade utmärkt som pyjamas i och för sig….

  Svara
  • Birgitta

   ASG*

   Min fd man jobbar förresten som säljare på Oras, ett förtag som säljer lite mer avancerade blandare.

   Som en otrolig tillfällighet hade jag då vi var gifta en arbetskamrat vars fd fru heter Oras!?!?!

   Eftersom arbetskamraten och x:et fortfarande umgicks var det rätt kul att ge henne lite bläckpennor som det stod Oras på 🙂 !

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>