Fredag- mellanmjölk och karuseller

Så här vacker vy hade jag i morse utanför stallet.

Åkte och tränade för Olof direkt efter jobbet och visade upp de olika linjerna ur MSV B:2 och B:5-programmen.

Hade lite ”mellanmjölkskänsla” idag men det kändes ändå ”good enough” och att alltid få till superpass på träning vet jag ingen som får 🙂 .

”Hemma på min gata i stan” (bokstavligen) pågår förberedelserna för årets happening för fullt; det ska vara ”Bonnamarknad” i dagarna 3.

Så gillar man karuseller, varma munkar och stånd med krims-krams är Staffanstorp the place to be från och med i kväll!

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Minstral

  På träning får jag till 99% till superpass, får man inte till dem där så vet jag inte var man ska få till dem, då är det dags att byta tränare. Det du säger att du inte vet någon som får tycker jag är ytterst märkligt. Var kommer superpassen? När man sitter själv och tycker man är bäst a la ”jag vinner framridningen”? När man tävlar på 60 %? Nääää det är väl just hos tränaren man får superpassen, annars tycker jag det är galet.

  Svara
  • Birgitta

   Ha ha…då är du och jag helt överens för till 99 % så får jag till ”superpass” när jag är hos Olof.

   Folk som jag har diskuterat detta med IRL verkar ofta förvånade då de på frågan ”gick det bra på träningen idag” alltid får svaret ”det går alltid bra” av mig.

   Jag brukar skoja och tillägga ”för 600:- ska det väl gå bra” men egentligen är det ju inget konstigt om man på en träning får en mindre bra känsla IBLAND.

   Man är ju hos tränaren för att ”blotta svagheterna”, inte för att ”uppvisningsrida” som en fd tränare till mig klokt uttryckte det.

   Kommer man till träningen för att bara visa det bra finns det ingen anledning att betala för ”träningen”.

   Sedan tror jag att vi egentligen menar samma sak och om man läser min blogg så är jag så gott som alltid nästan (för en betraktare måhända) överdrivet nöjd efter träningarna.

   Just därför tyckte jag att det var viktigt att skriva att jag idag INTE fick till ett superpass, för att mina läsare ska förstå att det kan hända även mig som lovordar både min häst och tränare så.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>