Tisdag- såpa

Många gånger är jag som hunden ovan när jag kommer hem från stallet men idag har jag faktiskt varit flitig.

I stallet harvade jag utebanan, red på densamma, spolade av min dammiga bil efteråt, putsade alla saker jag använt, handklippte lite gräs, mockade och fixade foder och gav mig sedan i kast med mitt släp.

Mina händer luktar fortfarande såpa flera timmar efteråt; det blev nämligen lite invändig tvätt.

Jag tvättade alla väggarna i allmänhet och bakdörrarna i synnerhet; de såg inte roliga ut.

Jag har ju en stor häst och när han bajsar fastnar en del på dörrarna och tvättar man inte bort det omedelbart (inte något jag prioriterat i vinter kan jag erkänna) så ser det till slut ganska grisigt ut.

Efter stallbesöket körde jag iväg transporten för diverse fix som jag tänkte visa och berätta om i separat inlägg när det är klart.

Jag körde också och köpte en ny omgång havre- detta gör jag hos en bonde som jag sms:ar dagen innan varefter han väger upp önskad mängd foder ( jag brukar köpa 120 kg i taget- har inte plats att förvara mer) som jag sedan hämtar och lägger pengar i en låst låda. Älskar sådana smidiga affärer 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>