Plågad ryttare

Jag kan faktiskt se glad ut!

Efter den senaste tävlingen fick jag ett erbjudande om att köpa några fotografier som tagits under min ritt.

Ett jättefint initiativ i sak och bilderna kostade bara 50 kronor styck (har varit med om så hutlösa priser att jag inte ens övervägt en beställning) MEN på alla 3 bilderna ser jag ut som om någon är i färd med att plåga mig på värsta vis…eller nåt.

Och så är det på massvis av ridbilder jag har så det fick bli ”nej tack” denna gången trots att Vicke såg hur fin ut som helst.

Jag tröstar mig med att jag inte är ensam om dessa plågade uttryck; jag vet inte hur många gånger jag skrattat åt bilder på en ryttare som rider på en högre nivå än jag och som har en jättefin häst.

I princip alla bilder som hen lägger ut visar en jätteflott häst och en ryttare med de mest märkliga (ofta till synes plågade) ansiktsuttryck 🙂 .

Och jag ”vet” att hen njuter av sin ridning lika mycket som jag gör av min!

5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Manda Stillnert

  haha du är inte ensam nej, hästen kan se väldigt fint ut men en själv gör konstiga miner och annat. Men klart när man rider är det ju ingen skönhetstävling och jag går ofta in i min egna lilla bubbla!

  Svara
 2. SofiaM

  Det är så svårt att se bra ut när man är koncentrerad.
  En tjej som jag hade på lektion förr såg alltid ut som om hon skulle börja gråta vilken sekund som helst. Det var jättejobbigt innan jag lärde mig att det var så hon såg ut när hon koncentrerade sig.

  Svara
  • Birgitta

   Ha ha…och en kvinna som hade häst i samma stall som jag för länge sedan såg väldigt ofta ut som att hon hade världens största leende medan hon red. Det var faktiskt också koncentration (det såg ut som ett väldigt liksom överdrivet leende….).

   Svara
 3. Madeleine

  Bilderna på mig var gräsliga, såg minst sagt sur ut.
  Axlarna var uppdragna i höjd med mina öron, och så lutade jag mig fram något hemskt.
  Inte konstigt att jag kom näst sist med den sitsen.

  Svara
 4. Frida

  Haha jag ser alltid högst märklig ut på kort jag rider. Men har faktiskt slutat bry mig helt. Jag är faktiskt mitt uppe i det jag gör och presterar fysiskt. Hur ser fotbollsspelare, tyngdlyftare, löpare mfl ut när de utövar sin idrott? Det är bara ridsport (ffa dressyren) som man har åsikter om att man inte ler under utövandet???? Varför skulle man göra det liksom? Nej jag fokuserar på hur jag rider istället för hur jag ser ut. Men visst kan jag garva åt en bild där man råkat se ovanligt konstig ut haha, det bjuder jag på….

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>