Söndag- det går framåt

 

Idag var jag i Skabersjö och red MSV B:2 och B:5 och tyckte att jag lyckades ganska bra med det jag föresatt mig; att rida i ett lite friskare tempo.

I framför allt första klassen red jag inte alls så ”avvaktande” som förra helgen tex och det avspeglade sig på både känsla och procent och dessutom såg jag på filmen efteråt att det inte såg det minsta hetsigt eller överilat ut- jag kan snarare rida på ÄNNU mer framåt.

Hade jag ridit så här för ett år sen eller mer HADE det sett springigt ut men nu har Vicke styrkan och det gör skillnad.

Att rida på 65,6 % och komma näst sist i klassen tycker jag säger en del om kvalitén på de ekipage som deltar men detta kan jag inte påverka- bara min egen ridning.

Har hört om en del som åker och tävlar många timmar bort för att komma ifrån Skånes konkurrens men jag är inte riktigt där än 🙂 .

5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna

  Kom över till Köpenhamn och tävla. Här finns oftast väldigt många MB klasser. Motståndet är blandat

  Svara
  • Birgitta

   Tack! Det slog mig hur jag kämpade med att kvala till MSV A förra året, i år har jag redan 3 kval (som jag inte behöver…..) medan det tog lite tid att få ihop de 2 kvalen förra året.

   Svara
 2. LenaB

  Grattis! Ja, på de procenten hade du gissningsvis hamnat rätt högt upp i resultatlistan på en del andra platser i landet.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>