Söndag- skön repris

I morse blev det ett ridhuspass och även om min bils termometer visade 20 grader redan 07.00 så var det absolut uthärdligt i det stora plåthuset.

Vi har möjlighet att öppna upp på både en kort och en långsida och det fläktade tillräckligt för att man inte skulle få värmeslag.

Jag tycker att jag hade en bra känsla hela tiden och det mesta som jag checkade av gjorde Vicke fint och energiskt.

Bytena i varje har jag inte ägnat en sekund i några veckor men när jag gjorde dom, först 4 stycken några gånger, sedan 6 och till slut 8 en gång, så kändes de fina.

Vicke går just nu i en hage där han har en hel del gräs och det är underbart att kunna erbjuda honom detta även om mängden ensilage som lämnas i boxen är…..hmmmm….stoooor!

Efter stallbesöket gjorde Henrik och jag en repris av gårdagen; vi åkte till Tvedöra och bättrade på våra solbrännor, invigde solstolar vi köpte billigt igår och doppade oss några gånger även om vi flög upp ur vattnet ganska snabbt 🙂 .

Vi köpte med oss mat hem också även om kotletterna i kylen nu får flyttas till frysen i stället- ibland är det skönt att bara välja det bekväma alternativet.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>