Onsdag- förbättring

Det är lite lustigt att jag är så allmänt emot förändringar för 99 gånger av 100 BLIR det bättre när jag väl får tummen ur….och gör dom.

Jag har tex nu både en bättre man, jobb och stall även om deras föregångare var bra på sina sätt 🙂 .

Och jag känner samma sak med min nya hovslagare!

Ingen skugga över den som skodde åt mig i nästan 30 år men nuvarande känns ÄNNU bättre vilket så klart är guld när man har en häst med Vickes hovar.

Tidigare hästars hovar var av en heeelt annan (bättre) kvalité medan detta djur….tja….ni vet…

Men idag konstaterade hovslagaren faktiskt att hovarna ser bättre ut än någonsin (allting är relativt….) och vi ska absolut fortsätta med lädersulorna tex.

Annars blev det ett dressyrpass i ridhuset- hoppet om att det skulle ha regnat tillräckligt under natten för att jag skulle kunna harva utebanan dog när jag tittade ut genom fönstret i morse och såg samma torka som jag sett i hur många veckor som helst.

Nu är jag ju fullständigt icke-troende på alla vis men OM, säger OM det finns en vädergud så är jag tveklöst föemål för hens bestraffning.

Jag klagade ju kopiöst över allt regn som kom i höstas och nu kommer staffet.

Det är nästan komiskt (eller inte….) att det faktiskt regnade i förmiddags runt hela jäkla området i närheten vårt stall UTOM just VID själva stallet. Där kom det typ 15 droppar i 2-3 minuter (helt sant) och i Staffanstorp, 15 kilometer längre bort regnade det för fullt. Vad ger ni mig för det???

En kommentar

  1. Manda Stillnert

    Här har de nu nästan blivit kallt med bara 15-16 grader, regn till och från i flera dagar men man ska inte gnälla 😉 Bara de att man på ett sätt blivit bortskämd med värmen!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>