Söndag- personbästa

Idag åkte jag långt för att tävla: det tog ganska precis 2 timmar till Susedalen!

Så långt kör jag ibland inte ens en gång om året men nu har jag semester och ville åka till en ny tävlingsplats.

Kommer nog inte att återvända- framridningen var precis det jag skyr: dammig, djup och ojämn!

Men Vicke skötte sig bra och vet ni: det blev 66%, personbästa på denna nivå och på det kom vi som första ekipage utanför placering.

Vickes enda miss kostade 6 poäng (han fick först 7 på ett byte vilket domaren ändrade till 4 när han gjorde ytterligare ett byte 🙂 några meter senare) vilket var en jäkla ”tur”- annars hade jag bara varit en halv (!) poäng från placering och det hade retat mig enormt!

Men 7:or på 3 av 4 skolor visar att vi är på rätt väg tycker jag.

Dagens roligaste var att jag trodde att domaren skrev ”du rider MYCKET” ?!?!

”Tro fan att du tycker det så som jag fick klämma till Vicke när han trodde att skrittavbrottet kom på en plats där det är trav” tänkte jag tills jag vid en närmare titt såg att det stod ”du rider MJUKT” 🙂 🙂 🙂 !

10 kommentarer Skriv kommentar

 1. Lee

  Grattis, så himla kul att det går framåt!! Den framridningen är känd för o vara helt fruktansvärd……

  Svara
 2. Anonym

  Grattis till fina poäng!

  En gång när jag var liten hade domaren skrivit ”knäpp i halsen” på protokollet för min plastrong hade glidit på sned, men jag läste ”knäpp i huvudet” och trodde han menade ponnyn och blev jätteledsen… 😀

  Svara
 3. Charlotte

  Stort grattis!
  Och att få kommentaren att man rider mjukt ör det finaste beröm man kan få.

  Svara
  • Birgitta

   Ja, det var mycket trevligt att läsa. Annars är det alltid min lilla smilfink 🙂 som får beröm: ”flott häst”, ”lydig häst” osv…

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>