Fredag- fin och lös

Även i morse blev det ett lätt ridhuspass, red kanske 25 minuter och bara ”runt runt” men känslan var väldigt fin.

Vädermässigt har jag helt gett upp hoppet om gräs i hagarna- det är så klart otroligt tråkigt av många olika anledningar men är det något man  inte råder över så är det väl vädret så jag kan önska mig regn hur mycket jag vill….det verkar inte komma ändå.

Vicke får nöja sig med att beta utanför hagarna medan jag gör annat- den 1-1,5 timme gör ändå lite.

Och än så länge håller han sig i närheten av den ponny som håller honom sällskap inne i sin hage (syns om man tittar noga på bilderna) och vandrar inte i väg till byn ha ha ha.

Skämt å sido; jag håller givetvis ganska mycket koll genom att titta ut från stallet var och varannan minut och hittills har han inte gjort annat än masat sig fram i låååångsam skritt- skulle det bli andra gångarter kommer det att bli ett abrupt slut på detta arrangemang kan jag lova 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>