Söndag- Falsterbo

Morgonen bestod som vanligt av lite stallarbete och på det följde ett kort (30 minuter) men fint ridhuspass.

Jag gjorde bara lite skolor, galopperade lite och kände på fyrorna så som de ligger i MSV B:5 och med det avslutade jag.

Plockade lite körsbär också- varken jag eller Henrik äter dessa bär men jag brukar ge dom till en snäll granne; det känns så trist att så fin frukt bara ska gå till spillo eftersom nästan ingen i stallet heller äter från träden.

Som ni som läst bloggen länge säkert förstår älskar jag min man oerhört och kärleken blev inte mindre när han, totalt ointresserad av hästar fullkomligt opåverkad av mig föreslog att vi kunde åka och titta på Falsterbo Horse Show ”som en liten utflykt” !?!?!

Själv kan jag både ha och mista detta evenemang efter att ha varit där x gånger men det var roligt att visa Henrik hela grejen liksom.

Det blev lite shopping (en viss man köpte en tröja till en viss fru…) men ärligt talat var det inte speciellt billigt i stånden med mina mått mätt.

Såg tex en utställare som sålde Ultrashield med stora orangea prislappar på vilka det stod 310:-, detta insektsmedel kostar 229:- på Gekås!

Sedan blir jag alltid lika sur när jag ser den hord av hundar som släpas omkring i hettan; de har ingenting där att göra om ni frågar mig och har det bättre utan trängsel och värme.

Det blev en enklare middag i solskenet innan vi gick upp på….

…den stora hoppläktaren för att njuta av denna vackra vy.

Maken var nöjd med vår utflykt och kan dessutom tänka sig att återvända….vad har jag gjort för att förtjäna denna man undrar jag 🙂 !

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Charlotte

  Underbar man! Och gissningsvis är han intresserad pga att han älskar dig, samt det faktum att du (som jag har uppfattat det) aldrig har tvingat på honom ditt hästintresse utan det har fått komma av sig själv och i hans takt!

  Svara
  • Birgitta

   Så är det säkert. Dessutom är Henrik över lag intresserad av att prova nya saker/ besöka nya platser- i alla fall en gång, för att själv bilda sig en uppfattning.

   Det behöver inte vara några märkvärdighet och det är så skönt.

   Jag har tidigare i mitt liv varit i ett förhållande där mannen i fråga var ointresserad av nästan vad jag än föreslog, stort som smått och när han sedan hade mage att kalla MIG tråkig…tja…vad säger man???

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>