Tisdag- innanför trosorna

Det första jag såg när jag slog upp ögonen var faktiskt inte min älskade man utan den här lilla gynnaren 🙂 .

Hon lyckas ofta tränga sig emellan oss under natten, väldigt obemärkt men ändå bestämt!

Kände vid uppvaknandet att jag hade ont i min högerarm och kunde först inte komma på varför men sedan slog det mig; träningsvärk efter gårdagen:

Före….

…och efter…

Blev lite hopsamlat gräs med lien idag också och det hoppas jag att en viss bortskämd herre uppskattar.

På tal om den ”spännande”  rubriken…det gäller ju att fånga lite läsare så här i semestertider:

När jag red ut tränade jag lite på passage och fick så mycket kadens att min jättetelefon (iPhone 8 plus…på tok för stor egentligen….) höll på att studsa ur min ganska grunda ridbyxficka flera gånger.

Till slut fick jag stoppa telefonen…tja….inte riktigt innanför trosorna men nästan…mellan trosorna och ridbyxorna 🙂 !

Hemma har det inte blivit många knop; färdiglagad middag och en biltvätt är vad jag har lyckats prestera!

5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Jenny Johnsson

  På sommaren när man ofta rider ut utan ytterkläder och bra fickor, använder jag ett ”joggingfodral” som man sätter på överarmen. Min kompis använder en hederlig gammal magväska som man snurrar och sätter på sidan eller ryggen. Båda funkar väldigt bra

  Svara
  • Birgitta

   Ja, det får nog bli en sådan investering känner jag. Vill ju absolut ha telefonen med mig men inte sitta och pressa ner den i klena fickor hela tiden.

   Svara
 2. Anna

  Köp en sån magväska som bara är som ett bälte. De får plats en telefon och en nyckel men sitter helt slimmat kring magen precis som ett bälte. Mycket bättre än magväska och sån på armen tycker jag. Jag köpte min på gekås för ca 40kr men det finns säkert i vilken sportbutik som helst

  Svara
 3. Cecilia Lindström

  Ett tips är Flipbelt. Smidigt att både springa och rida med. Får plats en massa grejor i

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>