Lördag- hårdvaluta

I morse blev det ett pass på utebanan efter harvning och som ofta dagen efter en Olof-träning lite repetition av det som vi gjorde dagen innan, i detta fallet skolor i trav och galopp framför allt.

Jag ”passar” även en häst vars ägare är bortrest så det blev dubbelt av mockning, fodersättning och dylikt och sedan åkte jag hem för frukost och powernap.

Vi har precis kommit hem efter några timmar på utomhusbadet som vi bor grannar med och ska åka till ett födelsedagsfirande om en stund.

Härom dagen påstod någon att det hade varit 30 grader i detta bassängvatten så frusna jag hade stora förboppningar som dock grusades 🙂 . Fast jag kan inte påstå att det var kallt precis….

Närbild på ”gräsmattan”vid badet- så ser det ut överallt i mina trakter och en del träd fäller löv som om det redan är höst.

Läste att inte bara fläktar utan även solstolar är hårdvaluta nu- finns inga kvar att köpa! Vi köpte billigaste möjliga på Dollarstore för någon månad sedan och det funkar mycket bättre än att sitta i sand eller på en hård gräsmatta.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>