Inspirationsbilder från Ullared, del 1

Köpte den större baljan….den fick knappt plats i bilen ha ha ha!

Men denna sommaren har jag verkligen fått fylla på vatten så att det räcker och blir över.

Vicke har de varma dagarna lätt druckit runt 30 liter vatten….

Slickstenar är väldigt populära för att tex lugna hästar vis skoning har jag märkt. Jag använder dom inte själv men många vittnar om deras effektivitet.

Jag ger både lössalt och har en saltsten till Vicke. Kostar inte många kronor till skillnad från de där Himalayastenarna vars överlägsenhet jag tillåter mig att betvivla. Har sett dom säljas för nästan 100 spänn styck (på Gekås kostar de dock 25 spänn) och sååå mycket bättre än vanligt salt tror jag inte att de är.

Hästleksaker är inte heller min grej men här fanns denna typ i alla fall.

Behöver man putsa finns det olika sorter att välja bland.

Jag väljer numera dock Stübbens sadeltvål och just den säljs inte här.

Effektivt för att ta bort styngflugeägg säger de som provat!

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Caroline

  Börjar skolan i Älvsered nästa vecka. 1,5 mil från Ullared. Kommer inte kunna hålla mig borta från Ullared även fast jag verkligen har allt jag behöver. Lite förbrukningsvaror kan väl inte finnas något dåligt med att fynda? 😉

  Svara
  • Birgitta

   Så klart ”måste” du kolla utbudet på Gekås då och då 🙂 !

   Jag köper alltid e-vitaminer, Foxfire glansspray, ridstrumpor, ridhandskar och liknande och det ÄR klart billigare där.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>