Tisdag- tävling

Tisdagar brukar vara ”Olof-dagar” men idag körde jag och tävlade i stället; samma avstånd men lite billigare eftersom jag bara red en klass 🙂 och säkert också en aningens mindre ansträngande för Vicke eftersom jag red fram i ca 35 minuter utan att pressa honom.

Tävlingen var inne i Malmö, en väldigt fin plats vid stranden och de utlovade 30 graderna stannade nog runt 25-26 gissar jag.

Jag var ganska nöjd med min ritt även om jag hade några småmissar vad gäller precisionen (gjorde halten innan ryggningen liiite för tidigt och det ena bytet aningen för sent) vilket gav strax över 65 %.

Efter ritten dök en fd arbetskamrats dotter upp; hon utbildar sig till journalist så om ni har Skånska Dagbladet kan det hända att ni får läsa en kort intervju med undertecknad imorgon eller i övermorgon 🙂 .

En timme efter ritten stod Vicke och sörplade betfor och käkade äpplen i hagen och två timmar efter ritten kommer hans ägare att sörpla….jag menar ÄTA…sin middag!

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>