Fredag- en del vatten

Vaknade av världens ösregn och blixtar i natt och kunde beskåda delar av resultatet när jag kom till stallet i morse:

En tidigare stallkamrat trodde att jag hade fotograferat en sjö men icke; det är den ena kortsidan på vår utebana som blivit lite väl vattnad!

Även dagens temperaturer har varit mer modesta än föregångarna den senaste veckan och när jag hade avslutat lektionen hos Olof hade jag nästan kunnat skippa den sedvanliga duschen av Vicke.

Idag var för övrigt en sådan dag då jag kände ”åhhhh vad det är tröstlöst med dressyr” typ…

Man tragglar på och tragglar på men det blir ändå inte så bra som man skulle vilja eller efter så lång tids nötande.

Vicke gick och spände sig för ”något” (att det var blöta märken på den ena kortsidan…suck….) och ibland kan jag känna ”men orka….” och bli mer irriterad än skratta och/ eller ignorera honom.

Nåja…någon gång ”måste” man ha en lite sämre känsla och jag har verkligen blivit bortskämd med ständigt fina pass många veckor i rad så jag klagar egentligen inte.

Hemma blev det en lunchdate på en närliggande restaurang med maken som slutar 12 på fredagarna, väldigt lyxigt och gör att vi får några extra timmar tillsammans!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>