Veckan som gått

Första jobbveckan avklarad!

Vädermässigt har det mestadels varit fortsatt hot, hot, hot för att plötsligt (som ofta med vädret i Skåne tycker jag) pang bom bli kallt, blåsigt och regnigt igår. Inga mjuka övergångar där inte….

Då har det varit bättre övergångar med Vicke; vi har tränat på som vanligt samt även tävlat 2 gånger vilket är långt mer ovanligt.

I tisdags var vi på Ribersborgsstranden i Malmö och red ihop 65% och i lördags blev det hela 67 % (personbästa på den nivån)  och…seger!

Jätteroligt att vi äntligen ”fick till det” efter fler ”om det inte vore för bla bla bla” än jag kan räkna.

På grund av den långvariga värmen har i alla fall jag känt mig lite trött och inaktiv- trodde aldrig att jag skulle klaga på för mycket sol osv men ca 3,5 månad utan i princip ett enda avbrott för svalka har tagit ut sin rätt.

Henrik och jag har ändå försökt att hitta på lite grejer och inte bara suttit hemma; vi har varit på stranden med Molly, varit ute och ätit 2 gånger, varit på ett släktfirande och strosat runt på Malmöfestivalen.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>