Res-rekande och adjöss till biljettköer

Nu börjat det bli hög tid att boka en vinterresa tycker både jag och Henrik och vi har redan kollat runt på en del olika resmål.

Denna gången vill vi förena sol och bad med lite sevärdheter, den mixen känns mest lockande efter att ha gjort några resor där vi mest ägnat oss åt våra solbrännor ha ha.

Samtidigt är vi inte intresserade av för mycket kultur och/ eller ändlösa vandringar till fots; det är för tröttande om vi reser till något varmt land.

Ja, vi får se var vi hamnar och sökningarna på nätet är många.

Idag finns det ju så mycket information att hämta genom några knapptryck och det finns massor man kan boka redan hemifrån och långt innan man kommer till resmålet och många gånger uppmanas man också att ha detta klart för att slippa köa för biljetter, för att få olika rabatter och paketpriser på flera events osv.

På tal om att slippa köa läste jag förresten om en tjänst som löst detta för nattlivsälskare; www.keyflow.com som man får olika förmåner genom att ansluta sig och också kan hitta olika nattklubbar och dylikt världen över.

Så det där med att stå i ändlösa köer, vare sig man vill in på någon klubb sent på kvällen, kanske medan regnet strilar eller det är minusgrader eller man besöker någon sevärdhet på dagtid- det är snart ett minne blott känns det som och jag gissar att det är få som kommer att sakna det?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>