Torsdag- fler nya vägar

Besöker man Flyinge är det inte alls omöjligt att råka på dessa fjäderfän. Det finns en hel del storkar – denna mötte jag på hemvägen igår.

Vicke tog ju av sig en sko igår/ i förrgår kväll och idag var det dags för resten att ryka.

Vi hade alltså besök av vår hovslagare och jag måste igen poängtera hur otroligt nöjd jag är över vårt samarbete.

Vickes hovar blir bara bättre och bättre och vet man hur de såg ut när de var som sämst så förstår man säkert min glädje.

Inte kul att ha en sulöm häst med hovar som alltid är mer eller mindre småtrasiga!

Numera ser de nästan normala ut ha ha och trakterna har banne mig växt riktigt bra.

Vi fortsätter med lädersulorna som än så länge känns som ett vinnnade koncept- blir det extremt kallt i vinter får vi kanske byta ut dom mot annat material.

Dagens motion bestod av en skrittrunda, precis som den i början av veckan efter anvisningar av en stallkamrat.

Så nu har vi hittat ytterligare en ”slinga” att rida- i en liten skog faktiskt vilket jag gillar mycket.

Idag strålade solen och det var många plusgrader men när vinden viner, regnet strilar eller snön yr kommer det att vara skönt att kunna rida med en mängd träd runtom som skydd.

Efter stallbesöket hade klockan redan blivit lunch så det var bara att gasa iväg till denna (ridklädd men vad gör man när det är brått….) och träffa en god vän och tillika hästägare för massa mat och lika mycket diskussioner.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>