Bilmarodörer

Sitter precis och läser på Facebook där en vän med all rätt ondgör sig över någon/ några idioter som tyckte att det var roligt att repa stora märken i hennes bil med något tillhygge.

Inte nog med att vännen får en fullständigt onödig och stor utgift, helt oförskyllt dessutom, hon har dessutom en handikappanpassad bil så det är liksom inte bara att hoppa in i vilket ersättningsfordon som helst och köra iväg.

En annan vän råkade inom loppet av en månad ut för TVÅ skador orsakade av andra, vad är oddsen för det!?!?

I det ena fallet kanske man kan skylla på…tja ”den mänskliga faktorn” eller vad man ska kalla det då alla kan råka köra emot någon annans bil på en parkering (fast då smiter man inte helt fegt….) men i det andra fallet hade någon/ några hoppat på hennes huv!?!? Det sker i alla fall knappast annat än medvetet eller hur?

2 självrisker blev summan av den kardemumman och då kan man lätt hålla sig för skratt.

Och förutom att man får kostnader orsakade av andra så ska man ju vara utan sin bil i x dagar- värsta scenariot för min del tex som har stallet långt ifrån bostaden och hade fått gå flera kilometer från bussen såvida jag inte hade tagit en hyr/lånebil.

På tal om lånebil kan jag verkligen rekommendera denna bilverkstad i Staffanstorp om ni bor i krokarna, här får man en bra lånebil för 100:-/ dag, väldigt billigt tycker jag!

Bor ni i andra delar av Sverige kan en bekant rekommendera denna bilverkstad i Sollentuna och ni läsare har kanske ännu fler tips?

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonym

    Servar i Lomma, där får man bra lånebil mot att man tankar det man har förbrukat.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>