Ögonbryn

Igår var jag på en salong i Staffanstorp och fick ögonbrynen plockade.

Detta unnar jag mig då och då; tycker att det förbättrar ens utseende för små pengar, snabbt, enkelt och smärtfritt.

Ser ibland kvinnor med buskiga bryn som enligt mig hade blivit såååå mycket snyggare med bara några pincett-ryck men smaken är ju olika…

Annars är väl just ögonbrynen den kroppsdel som fått mest fokus på sig hos gemene kvinna på senare år?

Alla har varken råd eller lusr att pumpa upp bröst eller läppar men brynen har de flesta råd att lägga en hundring på.

Dessutom kan man ”ångra” sig väldigt lätt; det är bara att låta håren växa ut på några veckor 🙂 !

Många har också börjat måla sina bryn- med väldigt varierande skicklighet och resultat om ni frågar mig.

Jag gillar ju när det ser naturligt ut (ryyyysee av lila hår tex) och en del brynmålningar ser väldigt påmålade ut men åter igen; smaken är olika!

Har ni funderat på ett salongbesök för plockning eller trådning tycket jag absolut att ni kan give it a go i alla fall en gång och se vad ni tycker!

En kommentar

  1. Liv

    Jag må ha världens fulaste fötter och en massa annat jag gärna hade fixat till med olika metoder men tamigtusan så är mina ögonbryn helt otroligt fina av naturen! Jag vet inte hur ofta jag får beröm för dem och då ffa rörande form. Har aldrig varit ögombrynsfixerad och kommer nog aldrig att göra något med mina ögonbryn. Ja såvida de inte förändras helt och börjar växa som ogräs till både höger och vänster. Mardrömmen är f ö att de skulle växa samman till ett gemensamt dito hahsha ….

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>