7 kommentarer Skriv kommentar

  • Birgitta

   Roligt att du gillade vloggen. Brukar få noll respons på vloggarna så svårt att veta vad läsarna tycker om dom.

   Svara
 1. Charlotte

  Även jag gillar vlogg!
  Det är bevisat att det är bra att variera underlag och miljö för (nästan) alla hästar. Det går givetvis alltid att hitta någon som bara rider i ridhus och ändå har frisk och glad häst (men den kanske hade varit ÄNNU friskare och gladare med lite variation, vem vet?).
  Men de där enstaka undantagen är just undantag. Precis som att det alltid går att hitta enstaka människor som röker och aldrig äter grönsaker och ändå blir 95 år. Men forskningen visar ju ändå att det ökar hälsan och livslängden om man äter grönsaker och låter bli rökning!
  Avslutningsvis: om jag hade varit häst hade jag väldigt gärna haft dig som ägare!

  Svara
  • Birgitta

   Oj…tack för dom orden!

   För övrigt håller jag helt med.

   Jag känner till personer som dött i lungcancer som aldrig rökt en cigarett, har haft extremt alkoholiserade klienter som dött när de blivit nyktra bla bla bla.

   Bara för att en häst aldrig blir halt av ensidigt arbete skulle jag inte förorda det även om det förkommer på alla nivåer.

   Om JAG var häst skulle jag vilja vara det hos Carl Hester som både rider dressyr hur bra som helst OCH förordar både hage och uteritter!

   Svara
 2. Anna

  Han går inte direkt och såsar Vicke, han verkar tycka det är roligt att gå och speja

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>