Onsdag- trav

I vårt stall ingår fri tillgång på jättefin halm i stallhyran.

På loftet finns luckor ner till alla boxarna så man slänger bara ner den halm man själv behöver efter mockning- otroligt lättjobbat!

Eftersom det blev mycket galopp under passet igår valde jag att mest trava idag.

Hade en fin känsla, framför allt mot slutet och ska försöka ta med detta till tävlingarna.

Jag ser på senaste filmen att jag skulle kunna ”hotta upp” tempot ännu lite till, inte så att det ser springigt ut men bara lite mer….engagerat.

Detta uppnås genom mycket övergångar, piaff, tempoväxlingar och att jag verkligen rider i varje språng, oavsett gångart.

7 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Nej, du har inte missat filmen, det var en film från min senaste tävlingsritt som jag åsyftade och den har jag inte visat.

      Jag är av olika skäl ganska restriktiv med att visa filmer.

      Svara
  1. Manda Stillnert

    Nej de där med att lägga ut filmer håller jag med dig om är också väldigt restriktiv med just de. Tror jag lagt upp en film på Stenai sedan han kom och han är ju under inridning just nu så. Men iallafall folk har så mycket åsikter jag kan vara utan 😉 De är tufft en då att rida in en haflinger med två rävar bakom varje öra.

    Svara
  2. Minstral

    Jag lägger ju ut filmer så fort jag har en, jag skiter i om någon dissar, men kan förstå att det är jobbigt om man tar åt sig all skit som kan sägas

    Svara
    • Birgitta

      Det handlar nog mycket om att jag är väldigt självkritisk för om jag tycker att något ”ser bra ut” så kan jag absolut lägga ut en film på det men tyvärr tycker jag oftast motsatsen och då vill jag inte visa det.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>