Varför man inte ska hyra ut sin lägenhet

Jag anser mig i yrkets vägnar ha ganska stor erfarenhet av farorna med att hyra ut sin lägenhet i andra hand och här är ett klassiskt om än tack och lov ovanligt exempel.

Men det förekommer absolut och om det väl inträffar kan det ta ”en evighet” innan man får tillbaka sin lägenhet, kanske totalförstörd dessutom….

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Det kan ju också fortsätta efter denna rättsprocess, om de bor i lägenheten i två år kan de ju göra anspråk på att överta förstahandskontraktet

    Svara
  2. Anna

    Helt sjukt. Jag hade haft svårt att hålla mig till laglydiga åtgärder ärligt talat… Hade litegrann känt för att åka dit och elda upp lägenheten hellre än att låta dem bo där.

    Svara
  3. Filippa

    Har hyrt ut mitt hus två gånger (var tvungen, bodde på annan ort och ville inte sälja) – båda gångerna har huset blivit helt trashat. Första gången lyckades de på nio månader, andra gången tog det två år.

    Första hyresgästerna hamnade i tingsrätten (där jag vann), de andra orkade jag inte hålla på med då de flyttade ur mitt hus till ett hus de köpt… på samma gata som jag bor. Om de fortfarande inte hälsar på mig…? JAG hälsar. VARJE gång. Glatt, stort och soligt psykopatleende. Vill att de ska undra när hämnden kommer….

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>