2 tränare

Sedan jag flyttade till det nya stallet tränar jag numera inte bara för Olof utan för ytterligare en tränare och faktiskt är det bloggens förtjänst 🙂 .

När jag berättade om min stallflytt skrev en läsare att hon kände till ridhuset jag rider i till vardags eftersom hon tränar där.

Och eftersom jag kort därefter insåg att jag inte kommer att orka köra till Olof flera gånger i veckan, framför allt vintertid och i mörker och på kanske isiga/ snötäckta vägar (= inställda träningar = inget jag vill) hörde jag av mig till läsaren och fick närmare information om Nina som min nya tränare heter.

Det ena gav det andra och nu tränar jag alltså både på hemmaplan och hos Olof och är jättenöjd med detta arrangemang.

Det vill ju så klart till att tränarna har ungefär samma tänk och röda tråd och det tycker jag att de har.

Att dessutom ha 3 minuters skrittväg för att träna känns som en otrolig lyx och som sagt framför allt under denna årstid.

Detta är ju inte första gången jag tränar för 2 tränare parallellt; det gjorde jag även när jag stod i stallet i Staffanstorp dit Birgitta Kjellin kom ibland.

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>