Utomhusnöjen

I morse när jag var ute hos Vicke i det fantastiskt vackra vintervädret (sol, vindstilla och med allting inbäddat i frost) slog det mig så lyckligt lottad jag är som bor så att jag kan njuta av så mycket vacker natur, med eller utan djur.

Jag pratade med en vän om detta nyligen; hen har köpt en begagnad båt och puttrar numera omkring på havet så fort tillfälle ges. Man blir ju lite nyfiken att kika på begagnade båtar och jag kan absolut förstå både känslan av ro och stillhet och möjligheten att vara i vackra omgivningar.

Henrik och jag är ju själva väldigt förtjusta i ”havsmiljö” även om vi inte har en båt och vi går ofta med Molly utmed stranden i Lomma.

Skogen är en annan favorit och då brukar vi åka till Skrylle eller Dalby stenbrott, där det sistnämnda alternativet nästan alltid erbjuder mycket rofylld omgivning eftersom väldigt få människor går där, ensamma eller med sina hundar.

Det är tyvärr lätt att fastna i soffan hemma, framför allt på hösten och vintern men kommer man väl ut finns det mycket att njuta av tycker jag.

Har ni några favoritplatser som ni besöker?

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. MandaStillnert

    Går ofta med Stenai på lång promenader i skogen hemma vid stallet, igår var en sådan dag när man bara vill gå i solen och njuta av frostlandskapet som blivit. Jag är nog en riktig skogsmulle men sen är jag också uppvuxen med att alltid få hänga på mina föräldrar i stallet från att jag var liten. Jag och min lillasyster roade oss med att leka istället.

    Svara
  2. Liv

    Haha, ursäkta inte meningen att låta näsvis men varför i herrens namn skriver du ”hen” har skaffat en båt. Är det total-topp-hemliga båtaffärer som absolut inte får avslöjas 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>