Tisdag- tjoho!

Idag var det dags för första lektionen på någon vecka och det var sååå kul!

Gillar Ninas ”petighet” med detaljer och som jag sa till henne: ”jag hade släppt igenom mycket mer” dvs tyckt att det var ”good enough” så det är superbra att hon inte gör det.

Samma när hon tex säger: ”den fattningen duger inte på medelsvår nivå”- då känner jag genast att jag vill ”visa” henne att vi minsann kan mycket bättre för det kan vi ju när jag inte slarvar och/ eller nöjer mig.

Så jag var mer än nöjd efter lektionen och längtar redan efter nästa; som alltid 🙂 .

På tal om våra mockningsdiskussioner härom dagen vill jag förresten visa helt autentiska bilder från i morse på hur jag VILL att det ska se ut:

Vickes box innan mockning på morgonen. Enstaka synliga högar men det mesta lite inbäddat i halm så boxen ger ett rent intryck.

Efter mockning är detta mängden ren halm som återstår INNAN jag ens har strött.

Nu skulle vissa säkert tycka att denna halmmängd räcker och de skulle därför inte lägga in mer halm men jag strör lite och möts nästa morgon av ungefär samma syn som på den översta bilden.

Detta sätt att mocka gör att det förutom att se ”trevligt” ut för omgivningen också innebär att hästen alltid är ren liksom eventuella täcken.

Det luktar inte illa och hästen har alltid ren halm att äta.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Charlotte

    Och hästen sover dessutom gott (och slipper trycksår) när den får ett ordentligt lager med strö.
    Jag blir vansinnigt upprörd över hur snålt vissa människor ströar!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>