Tisdag- fullt blås

Snacka om att det har blåst idag!

Redan när jag red i ridhuset tidigt i morse knakade och brakade det i hela byggnaden och när jag sedan skulle köra från stallet möttes jag av scenariot på bilden.

Det var bara till att vända och köra en annan väg!

Det gick för övrigt en aning bättre med Molly vid nyårsslaget än förra året men hon var ändå så pass stressad att hon vägrade att kissa när vi gick kvällsrundan (redan 18.00).

Vi gick och gick men icke så hon höll sig från runt 10 på morgonen till 03.30 när jag vaknade till och passade på att gå ut med henne.

Samma sak idag; hon har bara kissat på morgonen och ville bara hem när Henrik var ute med henne nyss.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anne Virkkunen

    Hej
    Ang raketrädd hund nyår
    Min JRT tik på 10 år är väldigt rädd, efter att jag fått prova lugnande piller som däcka henne totalt provade jag att bo i skogen med henne i Almunge 2 år som husvakt funkade hyfsat, bott på hotell vid Skavsta flygplats 3 år funkat sådär, hon hörde smällar ändå då vi var ute på håll, fast ändå hanterbart stressad. Har då haft silon en lugnande gelé. I år var vi hos kompisar i Björklinge skogen utanför Uppsala, hon har i år haft adaptil halsband ( upplevde inte ngn ändring med det ) samt att hon fick ångestdämpande piller Xanor, det hördes smällar o ljus på håll, hon blev lite orolig vid ett tillfälle men annars har detta år varit bäst hittills. Denna kombo vill jag absolut ha nästa år oxå. Hoppas att nästa nyår blir lika bra för oss. Bara ett litet tipps som funkade för oss.
    Mvh Anne o Lovis

    Svara
    • Birgitta

      Det verkar vara så otroligt skiftande vad som hjälper lite, mycket eller inte alls för att lugna hundar. Tyvärr.
      Tänk om det kom något riktigt effektivt men biverkningsfritt medel som hjälpte på ALLA hundar! Fatta vad det hade skonat både djuren och deras människor.
      Man blir ju själv väldigt påverkad när djuret inte mår bra.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>