Måndag- bra start

Gammal bild, gammal kärlek, nya utmaningar….

Började veckan utmärkt dvs med ett dressyrpass för Nina.

Jag har mycket bättre förbindelse genom hela kroppen på mitt stora djur, kontakten är stadigare och ”rejälare” och sist men inte minst är jag själv mer noga och släpper inte igenom sådant som jag för några månader sedan hade tyckt var good enough vad gäller tex fattningar, övergångar och avbrott.

Nina är verkligen petig men det är bra, jag skärper mig och vill visa att vi kan bättre.

Nu ska jag strax försjunka i en ny serie jag tipsats om, Scott & Bailey som går på SVT Play. Kan rekommenderas!

En kommentar

  1. Dagge

    Aha, har missat att du börjat träna för Nina 😀 . Kul! Brukar träna för Lotta i samma ridhus!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>