Veckan som gått

Den gångna veckan inleddes med en bra träning för Nina som på fredagen följdes av en lika bra träning för Olof.

Mycket tacksam för ovärderlig tränarhjälp- utan den hade jag inte tyckt att det var roligt med ridningen.

På tisdagen flyttade jag Vicke till ett nytt stall, ett nödvändigt ont skulle jag beteckna det som.

Samtidigt får jag kanske inse att det inte är ”hela världen” att just flytta sin häst- jag vet många som gör det ständigt och även om det inte är något jag personligen eftersträvar så ska man inte stanna kvar om det inte fungerar, man hittar något bättre, billigare, närmare eller vad man nu kan ha för skäl.

Jag har insett samma sak om jobb för övrigt; ser hur mina unga kollegor inte drar sig för att byta arbetsplats med ganska täta intervall medan jag har stannat i evigheter på de få jobb jag haft.

Nu har jag ju stannat för att jag har trivts så bra och samma gäller med de stall jag stått i tidigare men jag inser också att man kan missa bra möjligheter om man är för förändringsobenägen.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Marie Ultege

    Samma partner sedan 1982, samma bostad sedan 1991, samma arbetsplats sedan 1995, samma stall sedan 2009… Men jag trivs ju så bra.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>