Inspirationsbrist

Har just nu lite inspirationsbrist vad gäller bloggen (kanske inte så konstigt efter över 10 år 🙂 ) så om det inte kommer inlägg med samma frekvens som tidigare så beror det på detta.

Har ni något ni tycker jag ska skriva om/ vill veta eller whatever så hojta till.

6 kommentarer Skriv kommentar

  • Birgitta

   Tack!

   Vi får se om lusten att skriva regelbundet återkommer- just nu känns det mest som att jag för ofta upprepar mig eller bara skriver ganska intetsägande rapporter från mitt ridliv.

   Inte så lätt att hitta nya ämnen att skriva om efter mer än 10 år och tusentals inlägg 🙂 .

   Men har fått en del tips!

   Svara
 1. Anonym

  Jag har inte varit med i tio år, så jag gillar att läsa allt möjligt vardagligt i hästeriet .
  Lite uppdatering med tips på brunchställen ni besökt i Skåne läser jag gärna, då jag tycker det verkar vara en trevlig grej ni gör. Så vill jag också testa, med min man.

  Svara
  • Birgitta

   Jag lovar att rapportera om vi besöker något nytt brunchställe- har faktiskt fått frågor om vad jag rekommenderar ibland 🙂 .

   Svara
 2. Sara P

  Jag skulle gärna vilja läsa ett, eller flera, inlägg på temat Nu och Då. Om du jämför dig som ryttare idag mot för tio år sedan – vad har hänt? Känner du av att kroppen blivit äldre, stelare? Eller är det ingen skillnad? Vad gör du på ett annat sätt i ridningen (eller i stallet) nu mot för när du började blogga? Finns det något (vad som helst! ) som du helt ändrat uppfattning om?
  Och tack för en bra blogg! En av få som jag följer regelbundet

  Svara
  • Birgitta

   Oj vilket bra förslag!

   Pratade om detta helt nyligen med en vän; hur man ändrar sig kring allt möjligt som har med ”hästeriet” att göra över tid.

   Finns mycket att skriva om så det kommer inlägg i nästa vecka!

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>