Inspirationsbilder från Gekås, del 1

Som vanligt efter ett besök i Ullared har jag passat på att ta lite bilder inne på Gekås; kanske får ni lite inspiration till något nytt köp- nödvändigt eller ej 🙂 !

Boots-sortimentet är väldigt bra as we speak, ett tag var det väldigt tunnsått med just denna utrustningsdetalj.

Vicke har alltid boots i hagen; allt för att försöka förhindra avtrampade skor.

Fleecelindor i lite olika kulörer. Vågar inte uttala mig om kvalitén men de jag köpte för typ 10 år sedan använder jag fortfarande då och då 🙂 !

Dessa benskydd har funnits länge på Gekås och jag ser att de ibland säljs på olika privatannons-sidor för ett högre pris än vad de kostar nya här.

Utbudet av grimmor i olika prisklasser brukar vara stort.

Ett tips är att alltid ha en reservgrimma i stallet om hästen skulle ta sönder den ordinarie så man slipper ge sig iväg för att köpa en ny direkt. Just en grimma är ju svårt att klara sig utan ens en dag.

Slickstenar- fanns 2 sorter, äpplesmak för 39 kronor och den blåa för 59 kronor.

Vet flera som använder detta vid skoning om hästen är orolig.

Klippmaskin. Ser aldrig stöldskyddsmärkta grejer på hästavdelningen men detta är ett undantag.

Imorgon kommer ytterligare några bilder!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Manda Stillnert

    Lite sugen på att ta en tur nedåt vad de lider, behöver dels sälja av en massa ponnygrejer och uppdatera med lite mera vuxen häst saker nu när de flyttade in en stor häst hos mig! 🙂

    Svara
  2. Anna

    Perfekt att sortimentet av boots ökat.
    Kan rekommendera märket Protector. Min har alltid boots på sig och dessa skaver inte, lång hållbarhet och bra pris. Nackdelen är ju färgerna men strunt samma i hagen. Lätta att hitta i hagen om dom mot förmodan skulle trampas av.

    Svara
  3. Ella

    Jag äger fem st hästar och jag har faktiskt inte provat bootsen än. Men jag har tänkt att köpa några när jag och min man ska till gekås i April

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>