Onsdag- 3 år

Idag fick jag dessa vackra blommor av min man- det är på dagen 3 år sedan det blev ”vi” och 2 år sedan vi förlovade oss.

Sedan dess har vi hunnit med massor; flyttat ihop, köpt hund, gift oss, rest mycket och upplevt ännu mer.

Jag har skrivit det förr och poängterar det igen; det är aldrig för sent att ”börja om” med en ny partner- inte bara jag är ett exempel på detta utan jag har många i min bekantskapskrets som gjort samma erfarenhet!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Tror att det ofta kan bli bättre med partners som man träffar senare i livet. Vem är samma person, vill samma saker m.m när man är t ex 40 jämfört med när man är 20? Ofast vet man nog också mer vad man vill ha, man är mer trygg i sig själv och accepterar inte att bli behandlad hur som helst. Man har mognat och känner sig själv bättre helt enkelt.

    Svara
    • Birgitta

      Spot on som vanligt Frida!

      Exakt så tycker jag att det är.

      Känner hur många som helst som lämnat långvariga, kassa förhållanden och efter x tid träffat en mycket, mycket lämpligare partner just av de skäl du anger.

      Jag tror också, precis som du skriver, att många, i ”mogen” ålder snabbare kan avgöra om en partner är rätt för en eller ej.

      Många som träffas unga växer ifrån varandra med åren eftersom man (förhoppningsvis) utvecklas. Men utveckling kan också innebära att tidigare gemensamma intressen, värderingar osv ändras.

      Ju äldre man blir desto mindre ändrar man sig, på gott och ont.

      Man är färdig med utbildning, vet vad man vill jobba med, var man vill bo, barnen är vuxna osv – faktorer som kan påverka ett förhållande mycket.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>