Inspirationsbilder från Gekås, del 2

En lite annan typ av hönät än de traditionella. Kostar 99 kronor. Såg samma/ liknande nät på Svenska foder för 169 kronor nyligen.

Dessa nät kan man hänga upp i hagarna- har sett att de blir allt vanligare.

Horsewares Amigo-täcke. Annars finns det inga andra täcken ur just Horsewares sortiment men desto fler av andra märken/ sorter.

Inte på hästavdelningen men ett tips om man vill förvara hästgrejer utan att möss och råttor kommer åt dom.

Köper man de genomskinliga backarna är det dessutom lätt att se vad de innehåller utan att öppna locket.

En 55-liters back kostade med lock 65 kronor.

Från sminkavdelningen blev det en kam och borste- kammen (för 6 kronor) till manen och borsten (för en tjuga) till svansen.

Jag har i många år använt just hårborstar till svansen och tycker de är bäst.

Minns med fasa hur jag och mina stallkompisar i ungdomen använde så kallade ”piggborstar” och slet av hur mycket tagel som helst från lektionshästarna svansar!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Diva har ju svans så det räcker och blir över, idag borstade jag med piggborste och det lossnade mindre hår än med vanlig borste. Tror det beror på svans helt enkelt, jag väljer den borste som sliter mest för jag har tydligen en förbannelse att få hästar med alldeles för tjocka svansar.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>