Meditativ syssla

Många vittnar om att mockning kan vara väldigt meditativt och att de använder tiden det tar till att fundera över allt mellan himmel och jord.

Känner ni igen det eller är det bara något ni vill ha gjort så snabbt som möjligt?

7 kommentarer Skriv kommentar

 1. Linda Ferne

  Japp! Jag tyckte det var den ”lugna stunden” där det avhandlades allt från senaste ridpasset till framtida planering av allt i livet ungerfär.

  Svara
 2. Minstral

  På vardagar vill jag bara få det gjort, på helger är det ett sant nöje och väldigt meditativt.

  Svara
 3. Marika Stoppert

  Jag älskar att mocka & ”leta pluttar” och halmstrå bland spånpelletsen 🙂 Lite av en perfektionist kanske men får såååå mkt tankar sorterade samtidigt som en del problem löses.
  Ibland sällskap av stallkatterna som ”stjälper till” men mysigt det också !

  Svara
 4. Caroline

  Mocka boxarna med spånpellets: kul, lätt, meditativt. En kan kratta lite och göra så fint så fint. Mocka lösdriften: Styrkepass. Ont i ryggen. Oändlig mängd med skit och kiss som samlas på 60 m2 och liggs och skrapas runt i. Nyfikna hästar som är ivägen för skottandet. Tycker en har mockat ett ton och ser att en bara är i första hörnet. Hatar’t. Funderar på att rationalisera om till ”slödrift” och bara fylla på och fylla på strö och sen betala bonden till våren för att köra ut hela skiten.

  Svara
 5. Charlotte

  Jag har ingen häst just nu. Håll i er, men det är mockningen och det allmänna pysslandet som jag saknar allra mest, inte ridningen

  Svara
 6. Filippa

  Tycker hela tiden i stallet är en enda lång meditation. Inget annat ställe kan jag vara på i tre timmar, och sen åka hem och vakna upp som ur en dröm och inse att jag inte tänkt på NÅGONTING i typ två timmar.

  Svara
 7. Ingela

  Vardagar: Få det gjort.
  Helg: Meditativt, mocka noga, fylla på strö, städa och fixa 🙂
  Sen inte lika kul och meditativt att städa i hemmet.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>