Söndag- åldersöverskridande

Inte riktigt lika ”vårigt” i morse (nästan 10 grader igår och ”bara” 5 idag) men det blev ändå en skön skrittrunda på över en timme.

Som sällskap hade vi stallägarnas 15- åriga dotter med sin tävlingsponny i hoppning och det kändes tryggt att slippa möta eventuella kor och vildsvin ensamma 🙂 .

Och det är en sak som jag alltid har gillat med ridsporten; att man kan umgås så lätt oavsett ålder och med hästen som den gemensamma nämnaren.

Så det fanns ingen brist på samtalsämnen under turen och Vicke uppskattade nog också sällskapet.

Idag står restaurangbesök på schemat liksom ”Bohemian Rhapsody”, filmen om Queen.

Henrik, som är ett enormt fan av denna grupp har redan sett den en gång, ett utmärkt betyg med andra ord.

Edit: filmen var verkligen bra. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i Queens musik men de låtar som spelades i filmen var faktiskt otroligt bra.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Agneta

    Jag och min mamma hade hästarna som gemensamt samtalsämne under mina tonår. Något som säkert hjälpte i tider då tonårshormonerna sprutade åt alla håll.

    Nu gillar jag ju Queen som grupp också, men filmen Bohemian Rhapsody är nog en av de bästa filmer jag sett tror jag. Hoppas du känner detsamma 🙂

    Svara
  2. Filippa

    Flickan på granngården som jag delade stall och hästar med när jag först flyttat och skaffat häst var bara femton när vi började hänga (jag trettio). Hästar smälter ålder samman, så det var noll problem (utom att jag alltid var tvungen att välja väg haha).

    Svara
    • Birgitta

      Och jag hade en ”hästskötare” som var 13 när jag var 26 som jag trivdes hur bra som helst med. Vi åkte på massa tävlingar ihop och delade många roliga minnen.

      Träffar henne fortfarande, ibland med flera års mellanrum och det är som att tiden stått stilla 🙂 .

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>