Åldrandets orättvisa och ett serietips

Jag brukar skoja och säga att när man jobbar natt så tittar man på tv-serier man aldrig hade följt i sin vildaste fantasi (eller hemma i alla fall 🙂 )!

Således har jag följt allt från tex rena ungdomsserier (One Tree Hill) till den om ett motorcykelgäng (Sons of Anarchy) för att nämna några av många exempel.

Senast i raden är ”Grace och Frankie” där huvudrollerna innehas av Jane Fonda och Lily Tomlin.

Det anmärkningsvärda är att Jane Fonda är 81 år och Lily Tomlin 79 och båda ser, oaktat eventuella skönhetsoperationer och makeup helt fantastiska ut, framför allt den förstnämnda.

Jag funderar över vad som driver en 81-åring att fortsätta att spela in en för henne förvisso säkert otroligt välbetald serie; pengar borde ju finnas i överflöd sedan tidigare?

Kan ju inte tänka mig att en inspelningsdag är ”a walk in the park” och att filma en hel dag, komma ihåg repliker osv; tja…det känns tufft i den åldern?

Men det är ju en av livets orättvisor det där med åldern; en del åldras otroligt snabbt till både sinne och fysik medan andra upplevs som långt yngre än vad de faktiskt är.

En del kan man absolut påverka själv genom olika livsstilsval men allt rår ingen på- på gott och ont kanske?

Hur som helst; vill ni titta på några snygga gamlingar och inspireras av inredningen i damernas hus om inte annat så kan jag rekommendera serien!

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>