Fredag- springfeeling

Idag kändes det verkligen som vår- äntligen!

Jag hade förvisso både långkalsonger under ridbyxorna och termobyxor utanpå men kunde ändå känna att jag hade kunnat lämna de sistnämnda i bilen innan jag gick in i ridhuset- i vanliga fall skiljs jag bara motvilligt från dom precis innan jag sitter upp. Livet som frusen….

Vi har ju inte haft någon vinter att tala om i Skåne- min lavendel på balkongen ser ut som i somras nästan kunde jag konstatera när jag gjorde en liten inspektion av krukorna igår.

Men det känns ändå som att det är hög tid med VÅR och jag hoppas att det är slutregnat för ett bra tag framöver.

Vicke skötte sig jättebra på träningen; jag måste verkligen hylla hans ”jämnhet” eller vad jag ska kalla det.

Aldrig sura miner någonstans, tjafsar aldrig i ridningen och verkar ta hela livet med ett jämnmod.

Det är vid enstaka tillfällen när man rider ut som han kan ha åsikter om huruvida vi verkligen ska passera xx och även på träning och tävling kan han ju titta till på de mest ofarliga saker (människor tex….) men all in all är han verkligen genuint positiv till det mesta som jag tar med honom på och kräver av honom.

En kommentar

  1. Lee

    Det är verkligen härligt med en sån häst! (har en sån själv) Det är så mkt som kan gå galet, det har man ju sett på nära håll…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>