Fredag- nice ass

Tog denna fina bild på en viss herres ass i morse 🙂 !

På träningen instämde Nina i att Vicks är i perfekt hull just nu- en mycket bra grej med denna kvinna är att ingenting undgår hennes argusögon och hon är dessutom väldigt ärlig vilket passar mig men så klart inte alla.

När vi kom tillbaka till stallet hade det hunnit bli 10 grader och nu är det verkligen en härlig vårkänsla.

Jag njöt av att se Vicke under sina träd, i full fart med att äta lunch (läs: resterna sedan frukosten) medan jag körde hem för detsamma.

Jag hade inte ätit sedan igår så hungern fick mig att gå in på restaurangen bredvid vår lägenhet och proppa i mig wienersnitzel med tillbehör- annars unnar jag mig sällan ”utemat” till vardags.

På tal om att unna sig köpte jag även ett par nya tyglar idag- inte alls för att jag behöver dom just nu men för att de var väldigt billiga (ett par rundsydda Equipetyglar för 199:-) och just denna utrustningsdel har en tendens att gå sönder ”bara sådär” (läs: när man inte håller koll på hästen, låter den gå lös i ridhuset, klia sig mot allt möjligt osv…sade hon vis av erfarenhet….)!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Manda Stillnert

    Försöker alltid ha ett par extra hängandes man vet aldrig när man behöver dem. Vet inte hur många gånger de gått av pga av olika anledningar.

    Svara
  2. Agneta

    Ordet ”villhöver” är bra i väldigt många fall när det kommer till hästprylar och även hästar ibland 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>