Utmärkt gratisservice

Igår fick jag en leverans av min blodtrycksmedicin direkt utanför dörren!

Detta är en gratistjänst jag börjat använda mig av och jag tycker att det är fantastiskt smidigt.

Man beställer sin medicin via Apotea och kryssar i att man önskar hemleverans och det får man alltså helt utan kostnad!

I just mitt fall vore det ganska enkelt att hämta medicinen på ett Apotek, det finns 2 stycken bara kanske en halv kilometer hemifrån men det besvärliga är inte vägen dit så att säga utan att sitta i många gånger långa köer och lyssna på en miljon frågor och tidsslösande prat från andra kunder.

Och ja…absolut ska man känna sig fri att diskutera sina läkemedel med kompetent personal- det är ju många gånger otroligt viktiga frågor men för oss som INTE har dessa spörsmål utan bara vill få vår vara, betala och gå kan det kännas drygt med väntetiden.

Och att då få det beställda till ytterdörren- perfekt!!!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Charlotte

    Apotea är suveränt! Och de har extremt bra sortiment till väldigt bra priser jämfört med om man ska handla ”på stan”

    Svara
  2. Lee

    Det är supersmidigt! O de har alltid bra pris på BoT nypon om man använder det.

    Svara
  3. Frida

    Apotea är super, man får det senast 2 dagar efter man beställt och så gott som allt är betydligt billigare även receptbelagda mediciner. Jag som äter väldigt mycket Naproxen lägger gärna in en beställning flera askar, 20 tabletter för ca 70-80 kr är det billigare jag hittat på de fysiska apoteken, på Apotea kostade 20 tabletter 28 kr asken.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>