Olika läsare

Min höga ålder till trots 🙂 läser jag Nellie Berntssons blogg, en tjej jag hade kunnat vara mamma till (hon är 18 år).

Och det slår mig så skönt det är att ha vuxna läsare som jag och slippa de ganska frekventa ifrågasättandena och mycket märkliga frågor (och påståenden) hon får på bloggen även om hon dels mycket sällan besvarar sådant och dels säkert skrattar hela vägen till banken.

Jag slipper svara på varför jag duschar innan jag åker till gymmet (fast jag har varit i stallet hela dagen och ridit 6 hästar) eller varför jag vill ha ridhus fast jag har dessa nämnda hästar som tävlas i hoppning på en hög nivå. Bara 2 av massvis exempel 🙂 !

Men som sagt betalar sig hennes blogg bra medan min inte så mycket ha ha ha!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>