Fredag- snäll

Idag följde min snälla man med mig till träningen, därav korten.

Min träningstid är ju alltid 9.15 så det är inte ofta han kan följa med men när det går är det jättebra.

Nu har hela familjen precis kommit hem från stallet där jag har tagit in hästarna, Molly har sprungit med och Henrik har tittat på 🙂 .

Vädret är helt underbart, solen strålar men ska man vara ärlig så behövs det regn.

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anette

  Vad roligt att se dig rida, harmoniskt och fint. Jag red mkt som ung, pausade med stor familj, och har så smått startat upp med C-ponny till dottern som jag själv ramlade av idag (ont i revbenen på hö sida). Går och drömmer om en större häst att ta mig an.

  Svara
  • Birgitta

   Tack. Att bli filmad är verkligen otroligt nyttigt men eftersom jag till 95% rider innan 09.00 och lika ofta helt ensam händer det inte lika ofta som jag skulle vilja.

   Men tacksam att min man vill hjälpa mig när han har möjlighet.

   Om du har fått en spricka i revbenen så får du tyvärr räkna med smärta i flera veckor- been there, done that (hamnade mellan 2 hästar som bråkade och for in i en vägg där ett utskjutande föremål gav ryggen en värre smäll än det hade behövt bli. Hade mycket ont i säkert 4-5 veckor).

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>