3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda Ferne

    Många köper tjocka gummimattor och skär till.. Prisvärt och anpassningsbart.

    Svara
  2. Filippa

    Min förra häst var en slyngel i transporten och sparkade/rev sönder mattan som låg där. När jag bytte så la jag på den gamla trasiga ovanpå, tillklippt bara för frambenen, hade kvar runt stolpen och mot väggen så den inte vred sig. Det går att köpa nya mattor till alla transporter, men det kostar ju ett par tusen. Vill man inte det, och inte hittar gummimattor, så skulle jag testa ett sånt där skydd man lägger under skrivbordsstolen, eller kanske en sån där matta man kan lägga i boxen. Vad som helst som stoppar – jag hade en bit masonit först, innan jag bytte mattan.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>