Tisdag- mästerverk

Nu är våren här på riktigt och med den följer svettig häst efter dagens Nina-träning.

Jag var förutseende och tog med schampo och varmvatten i både hink och vattenkanna så jag kunde tvätta av Vicke innan vi körde hem.

Jag gillar inte att köra hem med en svettig häst och mötas av intorkad svett vid urlastningen.

Hemma drabbades jag av ett sällsynt matlagningsryck och tyckte själv att jag fick till ett mästerverk i form av en efterlängtad fläskpannkaka storlek ”kommer att räcka i mååååånga dagar” 🙂 .

5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Minstral

  Fördelen hos C, jag kan alltid låna spolspilta. Sadlar och tränsar även i stallet där.

  Svara
  • Birgitta

   Så var det hos Olof också men man får ju förstå att ett ”allmänt ridhus” inte kan tillhandahålla ens en vattenslang pga klåfingriga besökare/ förbiåkare.

   Pratade med Nina om detta idag; att tex uppsittningspallar försvunnit från anläggningen och vet att andra ridhus har problem med att ”folk” snor tex grepar som egentligen är till för att plocka upp gödselhögar i ridhuset.

   Sorgligt att vissa vill göra sig till tjuvar för dessa struntsummor (en plastpall kostar typ 60 spänn i Ullared) men det drabbar ju alla.

   Svara
 2. Manda Stillnert

  Min Lilla tapirsnok fick också sig en dusch efter arbete idag, vi har faktiskt duschat dem typ varje gång efter träning nu sista månaden de blir så svettiga i värmen!

  Svara
 3. Carina

  Kul med träning! Har du slutat att träna för O? Är det för långt att åka sedan ni flyttade?

  Svara
  • Birgitta

   Olof arbetar fn heltid på Flyinge och kan därför inte ha träningar hemma på morgonen och jag tränar bara i yttersta nödfall på kvällstid eftersom jag jobbar natt så det blev tyvärr för svårt att få ihop.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>