Fredag- summervibes

Så här vackert är det i mina trakter just nu!

Man tar det lätt för givet och jag har många gånger tyckt att uteridningsmöjligheterna inte är så bra men det beror väl på vad man jämför med också?

Jag älskar ju skog tex och skulle också önska mer kuperad terräng men samtidigt har jag hästen en mil från Sveriges tredje största stad och får kanske vara tacksam för att jag ens kan rida ut så pass mycket och utan alltför mycket trafik?

Det råder sommarvärme för övrigt även om mycket regn ska komma enligt prognos imorgon. Vi får väl se hur det blir…

Jag har precis kommit hem efter min massage- denna är numera nästan behaglig även om det känns som att massören tar i rejält.

När jag började gå hos denna kvinna för några år sedan och pga mina nacksmärtor efter en avramling låg jag mest på britsen och önskade att tiden skulle ta slut så fort som möjligt eftersom det gjorde ont och jag hade som träningsvärk och en känsla av att ryggen var full av blåmärken (vilket den så klart inte var) i någon dag efteråt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>