Skönheten och odjuret

Perfekt exempel på mig och Vickster på samma foto.

Han vacker som en dag, jag….ja, jag ska inte säga vad jag tycker men ni ser själva 🙂 🙂 🙂 !

Av 10 kort ser 9 ut så här 🙂 !

Och nej…det är ingen tröst när min snälla man säger ”men älskling…det är ju så här du ser ut”!?!?

Please…låt mig leva kvar i min illusion 🙂 !

6 kommentarer Skriv kommentar

 1. Josefin Forsberg

  Du har skrivit liknande inlägg vid ett par tillfälle innan och varje gång har jag tänkt att jag inte fattar vad du menar? Tycker du är jättefin och blir jättebra på bild! Nu har jag ju bara sett vad du lagt ut här, men då är du alltid fin. Jag hade varit lycklig om jag såg ut som du. Själv ser jag 10 år äldre ut än vad jag är och har dessutom alldeles för många extrakilon att bära runt på (ja det kan man ju såklart göra något åt, men jag väljer att njuta lite extra av god mat o så. Även om jag skulle gå ner så hade jag ju knappast sett yngre ut ändå ). Summa summarum, du borde nog börja se dig själv med mindre kritiska ögon .

  Svara
  • Birgitta

   Tack för din mycket snälla kommentar.

   Jag tycker själv att jag ser helt ok ut för min ålder IRL men att jag ofta gör konstiga miner på bild !

   Svara
 2. Frida

  Jag hatar att bli fotad, ser alltid så konstig ut. Antingen ser jag full eller hög ut eller så ser jag ut som om jag inte sovit på en vecka. Stämmer inte alls med vad jag ser i spegeln och hur jag ser ut i mitt huvud. Väljer att anta att det är fotona som det är fel på…..

  Svara
 3. Josefin Forsberg

  Känner igen det där med konstiga miner på foto . Men man kan alltid skylla på fotografen . Tur när det finns en fin fyrfoting på bilden också, som liksom tar fokus .

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>