5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna

  Hahaha jag kommer ihåg en i stallet där jag red när jag var ”liten” som en gång tog in en av ridskolehästarna i stället för sin EGEN ponny, ryktade den och fodrade den… Kändes nästan pinsamt att påpeka att det var fel häst. I detta fallet var det dock två skimlar men den ena var en nästan vit ponny och den andra var en grå häst.

  Svara
  • Birgitta

   Hmmmm….lite pinsamt minst sagt!

   Jag skulle nog lätt kunna luras att ta in fel häst om man tog tex 2 bruna hästar och bytte hage på dom men min egen hade jag aldrig missat 🙂 !

   Svara
 2. LenaB

  Hups, då får jag nog göra om och göra rätt för nu är de ju inte speciellt lika….en brun med lite tecken och en fux med mkt vitt både i ansikte och på ben…Tyvärr ser ju min man skillnad på dem haha.
  På tal om att ta in fel häst så har jag faktiskt gjort det! Till mitt försvar får jag väl säga att det var supertidigt på morgonen och becksvart ute, den hästen jag tog låg ner i hagen när jag kom ut (det brukade min göra och jag kunde alltid gå fram till honom utan att han reste sig), och jag såg bara stjärnen som lyste i mörkret – väl inne i stallet upptäckte jag att jag tagit in ett svart sto istället för min fux valack!!!!

  Svara
 3. Rackemarie

  Jag kör på fuxar! Hörde en historia om två medryttare som skulle rida ”sina” hästar till betet. De lyckades ge sig iväg på två tävlingshästar (hoppning). De undrade varför deras vanligtvis så lugna pållar var så stissiga. Så småningom insåg de sitt misstag och kunde ta sig tillbaka till stallet…

  Svara
  • Birgitta

   På min gamla ridskola hade vi 2 hästar som båda hette/kallades Kelly: en lektionshäst och en privatägd häst.

   Vid ett tillfälle lyckades jag i sista stund stoppa en lektionsryttare som var på väg att sadla ”privathäst-Kelly”.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>